sâmbătă, 19 ianuarie 2008

Un nou record: peste 11 milioane de euro la 6/49

Premiul cel mare la Loto 6/49 va depasi duminica 11 milioane de euro, fiind cel mai mare pot pus in joc vreodata in istoria Loteriei.

Potrivit estimarilor oficialilor Loteriei, pentru aceasta tragere, numarul de bilete vandute va fi cu cel putin 70% mai mare decat pentru tragerile anterioare. Daca pentru tragerea de saptamana trecuta s-au jucat peste 3,9 milioane de variante in intreaga tara, estimarile arata ca pentru extragerea de duminica romanii vor completa cel putin 7 milioane de variante la 6/49. „Cu banii care vor veni din incasari vom depasi sigur pragul de 11 milioane de euro pentru premiul cel mare”, ne-a declarat presedintele Loteriei, Liliana Minca.

In cazul in care nici in aceasta duminica nu se va castiga, Loteria nu are de gand sa redirectioneze banii stransi la categoria I catre celelalte categorii.

„Sub nicio forma nu vom redirectiona banii, dar eu sper sa se castige la aceasta extragere pentru ca se joaca din ce in ce mai mult”, a mia spus Minca. Ultima data, marele premiu de categoria I la Loto 6/49 s-a castigat in urma cu 20 de saptamani, pe 26 august, si a fost in valoare de 10,45 milioane euro. La acea vreme, acesta era cel mai mare pot pus in joc la categoria I.

Extragerea de duminica va avea loc la ora 18.45 si va fi transmisa in direct de postul public de televiziune, iar biletele pot fi jucate pana in aceeasi zi, la ora 14.00.

Niciun comentariu: