joi, 31 ianuarie 2008

Patru exemplare Maserati Colezzione Cento in Romania





Patru romani se vor bucura de editia limitata Maserati Quattroporte Collezione Cento, produsa in doar 100 de exemplare.

Anul acesta Maserati a pregatit pentru Detroit doar o editie limitata a modelului Quattroporte. Botezata Colezzione Cento, editia va fi produsa, asa cum o spune si numele, in doar 100 de exemplare si se va individualiza printr-un lux desavarsit.

Se pare ca limuzina italiana a prins foarte bine la publicul roman. Dupa ce zilele trecute va anuntam ca un exemplar al editiei limitate va fi livrat si in Romania, revenim astazi cu vesti noi. Se pare ca succesul Collezione Cento creste in tara noastra, Maserati Romania reusind sa obtina in total alocarea pentru piata autohtona a patru exemplare de colectie si nu unul asa cum anuntase initial.

Trei dintre acestea au fost comandate deja, insistentele clientilor ducand la aceasta cifra, o adevarata performanta avand in vedere faptul ca doar 100 de clienti din toata lumea pot intra in posesia modelului.

Al patrulea exemplar este inca disponibil si va putea fi livrat in luna mai. Doua dintre cele trei persoane care si-au comandat Quattroporte Collezione Cento conduc deja si alte modele ale marcii, achizitionate prin intermediul reprezentantei Maserati Romania.

Astfel, acesti clienti vor detine in total doua, respectiv trei modele Maserati. Motivul principal pentru care Collezione Cento si-a facut loc in garaje “locuite” deja de 90 Anniversary GrandSport, Quattroporte si Granturismo este exclusivitatea oferita de un model realizat in editie limitata.

Niciun comentariu: