vineri, 9 mai 2008

La Cluj, DNA a retinut 5 apropiati ai lui Becali care aveau asupra lor 1,4 mil. euro

DNA Bucuresti coordoneaza actiunea privind retinerea, miercuri seara, la Cluj-Napoca, a cinci apropiati ai lui Gigi Becali asupra carora s-ar fi aflat suma de 1,4 milioane de euro destinata fotbalistilor de la Universitatea Cluj, daca n-ar fi pierdut meciul cu CFR Cluj. transmite MEDIAFAX

"Este o actiune in derulare a procurorilor. Nu putem spune nimic deocamdata. Pot spune doar ca actiunea tine de DNA central", a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al DNA, Livia Saplacan.

Joi dimineata, DNA ar putea difuza, insa, un comunicat pe aceasta tema, cu detalii privind actiunea.

Retinerea celor cinci persoane a avut loc in urma unor interceptari telefonice si a unor filaje, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul DNA.

Sursele citate au precizat ca cinci persoane din anturajul lui Gigi Becali au fost retinute intr-un restaurant din apropierea municipiului Cluj-Napoca, imediat dupa incheierea meciului dintre U Cluj si CFR Cluj.

Conform surselor citate, actiunea a fost realizata in urma unor interceptari telefonice si filaje, iar asupra celor cinci s-a gasit suma de 1,4 milioane euro, bani care ar fi urmat sa ajunga la U Cluj, daca ar fi castigat meciul cu CFR.

Niciun comentariu: