marți, 11 martie 2008

Noul Renault Megane







Renault se afla in plina ascensiune, premierele pregatite de constructorul francez la Geneva fiind o dovada clara a acestui lucru. Unul dintre vedetele standului francez a fost neasteptatul Megane Coupe Concept, despre care oficialii Renault au afirmat inca de saptamana trecuta ca va sta la baza unui viitor model de serie.

Patrick Le Quement, directorul de design al constructorului francez, a revenit asupra declaratiilor si a adaugat ca viitoarea versiune de productie a conceptului dezvaluit la Geneva isi va face aparitia cel mai devreme in toamna, la Salonul Auto de la Paris.

Oficialul francez a declarat ca "viitoarea filosofie de design se regaseste in totalitate in noul concept Megane Coupe. Spre deosebire de actuala generatie, viitorul model Megane nu va naste pareri atat de opuse si va incerca sa placa unui numar cat mai larg de oameni".

Le Quement a recunoscut ca viitorul model de serie "va renunta la linia posterioara foarte futurista si va adopta un design placut si revolutionar."

Noua generatie Megane, ce urmeaza a fi dezvaluita la Paris, nu va fi un hatchback traditional cu trei usi, Renault tintind mai mult dezvoltarea unui coupe sportiv. Le Quement a afirmat ca timpul de reinnoirea a actualei game Megane se va reduce, intreaga linie a modelului francez urmand sa debuteze intr-o noua formula pana la sfarsitul lui 2009.

Designerul sef al constructorului francez a anuntat ca pe langa deja obisnuitele variante de caroserie, hatchback, sedan si coupe-cabrio, Megane va pregati si o surpriza pentru clientii sai, o versiune complet noua.

Niciun comentariu: