miercuri, 12 martie 2008

Carnagiu pe o sosea araba: 200 de masini, 347 de raniti




Autostrada care leaga Abu Dhabi de Dubai a fost martora unui tragic accident in lant in aceasta dimineata. Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, peste 200 de masini au fost implicate intr-un adevarat accident in masa.

Ceata densa si ploaia marunta au dus rapid la o vizibilitate scazuta, de care insa nu au tinut cont soferii care se indreptau spre munca in aceasta dimineata. Accidentul in lant se pare ca a determinat moartea a 6 persoane, alte 347 implicate in accident fiind grav ranite, dintre care 3 in stare critica.

Tot conditiile meteo nefavorabile au dus si la o adevarata problema pentru acordarea ingrijirilor medicale, elicopterele fiind incapabile sa trasnsporte ranitii la spital din cauza cetii foarte dense. Ingrijirile medicale au fost oferite la locul accidentului, in cazul celor cu rani usoare.

Potrivit primelor informatii oferite de politia din Emiratele Arabe Unite, 25 din cele peste 200 de masini accidentate au luat foc. Tot politia a declarat ca in accident au fost implicate si sase autobuze, toate transportand un numar mare de pasageri.

Informatiile inca sunt contradictorii, singurii jurnalisti care au avut exclusivitate pe aceasta stire fiind cei de la Gulfnews, unele imagini fiind surprinse in exclusivitate doar de acestia.

Un comentariu:

.harlotha. spunea...

uuuuauuu !!!!!!!