vineri, 8 februarie 2008

Noul Renault Scenic!


Ar putea fi acesta un best-seller pe piata MPV-urilor din Romania? Cei de la Renault spera ca aceasta a treia generatie a lui Scenic sa aiba priza la public incepand de anul viitor, atunci cand va fi lansat noul model.

Dupa cum se poate observa in aceste fotografii, noul Scenic va avea un design caracterizat de niste linii rotunjite, care il face cel putin la fel de atractiv ca principalul rival, Citroen C4 Picasso.

La partea frontala, Scenic 2009 a preluat elemente de la viitorul Laguna Coupe, cum ar fi farurile, logo-ul Renault si liniile profilate ale capotei motorului care se imbina in mod elegant cu montantii A.

In schimb, la spate noul Scenic seamana cu actualul model, afisand un haion smecheresc pe care "stau" imensele blocuri optice care includ tehnologie LED. De asemenea, se remarca si plafonul panoramic din sticla.

Desi in imaginile de fata se pot osberva niste portiere conventionale, este posibil ca noul Scenic sa fie oferit si intr-o varianta break cu usi glisante, insa o decizie finala in acest sens nu a fost inca luata.

Singurul model din acest segment care ofera o astfel de versiune este Mazda5 facelift.

Oficialii francezi spun ca noul Scenic va fi pozitionat intre actualul Scenic si modelul cu 7 locuri, Grand Scenic.

Scenic ar putea beneficia de scaune pliabile si de un habitaclu care sa poate fi configurat in mai multe moduri. Totodata, modelul va avea multe spatii de depozitare in podea, precum si masute pentru pasagerii din spate.

Vor fi disponibile motorizari pe benzina si diesel, cu un varf de gama pe motorina 2.0 dCi de 175 CP, iar pretul de pornire se va situa undeva in jurul a 20.000 de euro.

Niciun comentariu: